La tava.. totu’ se serveste la tava :) (2008)

  • by

Dragilor am fost iar in Vama. A doua oara pe vara asta. Lume pestrita, rochite, nisip, tigari, bere, Salitos, tequila (pentru unii mai multa decat de obicei) si cat mai putin bronz ca doar nu am mers la mare sa ne bronzam si sa facem baie. Nu ma asteptam sa fie o iesire atat de reusita tinand cont de personalitatile diferite ale combatantilor, dar ne-am straduit sa ajungem la acelasi numitor comun (si anume uniformizarea bronzului… kidding)

picioare

Un week-end in care m-am convins de fidelitatea celui mai bun prieten al omului (vezi Zeus si “prietenul” meu patruped de sambata dimineata, foarte dimineata chiar)….

Un week-end in urma caruia am retinut un sfat foarte “parintesc” al unui prieten, ca nu e frumos sa faci aceeasi gluma proasta de doua ori….salumanusitele pentru sfat, e de retinut…..

Un week-end in care am repetat cand era cazul replica lu’ tata James… “ARE YOU ALIVE???”

Un week-end in care am analizat la un moment dat replica aceea cu “Esti ceea ce bei…” dintr-o reclama la apa minerala… numa’ ca noi nu eram dupa apa minerala…

Plus, nu in ultimul rand, cel mai important, un week-end in care am invatat ca totu’ se serveste “la tava” (prietenii stiu de ce)….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.