Las Teresitas & San Andres. La revedere Tenerife draga.

Ziua 8 – Luni. 08.04.2019

Decolarea avea loc la orele 18:20 deci aveam suficient timp să mai vizităm câte ceva. Lăsasem pentru ultima zi plaja Las Teresitas şi San Andres, orăşelul de la poalele masivului Anaga – superbul munte care mi-a furat inima, deoarece erau foarte aproape de noi. 

Playa de Las Teresitas se află la 5 kilometri de capitala Santa Cruz şi este o plajă largă aurie, cu nisip fin adus din Sahara. 

Las Teresitas văzută de la Mirador

Am ţinut cont de o recomandare găsită pe un blog de călătorii, îmi pare rău că nu îmi mai aduc aminte care, şi am urcat cu maşina pe drumul de deasupra plajei până la Mirador Las Teresitas. Am avut parte de o super privelişte, una din panoramele simbol ale insulei. La o căutare pe google cu numele insulei primele imagini apărute sunt cu această plajă şi cu orăşelul San Andres cocoţat pe deal. 

Details on San Andres street, macro flower
San Andres buliding, Tenerife
Aici este un magazin / service de biciclete cu figurile câtorva staruri din ciclism desenate pe pereţi: Peter Sagan, Mark Cavendish, Eddy Merckx, Jacques Anquetil, Miguel Indurain, Alberto Contador, Angelo Fausto Coppi , Pedro Delgado

Mi-ar fi plăcut să petrec mai mult de jumătate de oră pe străduţele oraşului dar atât s-a putut. Poate data viitoare voi avea parte de mai mult timp. Pentru că sper să mai fie o dată viitoare, Tenerife e o destinaţie în care îmi doresc să mă întorc. 

2 thoughts on “Las Teresitas & San Andres. La revedere Tenerife draga.”

  1. Buna ziua! Din tot ceea ce am auzit ca recomandari, Tenerife reprezinta o atractie turistica din multe puncte de vedere. Nu stiu inca cat de corect pot aprecia un buget de vacanta – 5-7 zile insa m-as bucura sa aflu daca pentru cei impatimiti de sporturi nautice sunt oferte multiple pentru practicarea acestora. O vara frumoasa!

    1. Buna ziua, nu pot sa va ajut cu un raspuns, imi pare rau. Nu m-am interesat de acest segment de sporturi deoarece nu le practic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.