Heidi si prietenii ei

Eu si toti muritorii ne distram de minune la pozele haioase care circula pe net. Multe mi-au placut dar cateva au ramas la corason.

heidi-dressed-cat

Heidi, pisica muntilor

Ea e Heidi (pisica muntilor)… primita intr-un mail plin cu poze cu pisici. Dintre toate she’s the one. Numele i l-am dat pe loc, cred ca de la codite i se trage. A ajuns poza de desktop, avatar pe messenger, pe google, peste tot… cand fac mici toate ferestrele pe monitor si vad frumusetea asta mica ma buseste rasu, inveseleste ziua.

Sa traiti stapanu’ lu Heidi care ati fi dumneavoastra si care o fi numele ei adevarat, ati chinuit putin pisica. Probabil se simte umilita in fata neamului pisicesc desi sunt alte surate de-ale ei mult mai napastuite in pozele acelea dar rezultatul e funtastic.

In afara de fetita muntilor mai am niste preferati, dar doar in poze. Urmatoarea reda cu acuratete cum se desfasoara fiecare noapte la cort in imaginatia mea.

ursulica

Fanteziile noptii la cort

O fi adevarat? Niste oameni rai mi-au spus ca seman cu o bufnita si la mers cu un pinguin. Probabil de aceea bufnitele ochioase umplu foldere peste foldere. La concurenta cu pinguinii.

bufnita-cu-caciula

Bufnita cu Ochi Mari si Caciula

heidi-cu-codite-pleostite

Bufnita cu Ochi Mari si Caciula reloaded

tatuaj-bufnita

Urmatorul 🙂

bufnita

sexy-si-rea

Da, sexy si rea

Doar pentru tine

Pot fi asa.

E treaba mea,

Nu te baga

Doar pentru tine

Sexy si rea.

pinguini

Twinkle Twinkle little star …

pinguini-2

point me to the nearest bar

Acestea fiind zise, aveti si voi o Heidi a voastra?

6 thoughts on “Heidi si prietenii ei”

  1. :)) tare imaginea cu ursii si cortul :)) cred ca asa chiar se si desfasoara noaptea la cort pe munte :))))
    N-am o heidi a mea, dar imi place foarte tare caciula ta si mi-ai adus aminte ca a mea s-a cam dus si tre’ sa-mi iau alta ;)..asemanatoare!

  2. Eu am mai multe/multi “Heidi”. S-or simti ei umiliti, dar la cat sunt de simpatici costumati asa, putem sa trecem cu vederea! Imi vine sa-i pup pe toti! :))

  3. Mi-am luat si eu o caciula cam tot asa…in alte culori :). Sa vad si daca o pun ca urasc fesurile :)))) Heidi is the best !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.