Radler-ul si aspirina

  • by

Aseară am ajuns acasă la orele 22.30 de la serviciu. Răcită cobză. Îmi era puţin foame dar nu aveam nimic în frigider. Cum închisese la Auchan m-am resemnat, n-o fi foc să stau nemâncată – tot a trecut de 6 seara.

Mai grav e că trebuia să iau o aspirină, două şi… apă minerală n-aveam, apă plată n-aveam, sucurile erau bocnă la frigider, apă de la robinet nu-mi venea să beau (are impurităţi plus că o să mă umplu de calcar… precum maşina de spălat). Când ce să vezi. Noroc pe capul meu. Ieri primisem din partea companiei un bax de Holsten Radler 0.33l ce trona nestingherit lângă uşă, la intrare. La acel moment în casa mea cea mai caldă chestie de băut era berea cu lămâie.

Mă gândesc de câteva ori, închid ochii şi dau pe gât aspirina şi o duşcă bună de Radler. Nu e rea. Şi are lămâie, deci vitamina C… logica îmi spune că e bună la răceală. Şi ţine şi de foame. Noi să fim sănătoşi.

PS: Am strănutat cu mişcări atât de ample încât am dat cu capu’ de frigider. Acum nu ştiu de la ce mă doare mai tare… de la impact sau de la răceală?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.