Scrisoare catre CFR. Pe tren cu bicicleta.

  • by

Bună ziua,

Vă contactez referitor la trenurile care sunt marcate pe site-ul dvs ca având vagoane de bicicletă şi la care vindeţi bilete pentru biciclete. Din păcate la faţa locului aceste trenuri nu au vagoane cu spaţii dedicate bicicletelor, acestea stau pe holul mic al trenului incomodând circulaţia. Pe lângă incomodare bicicletele fiind în trafic sunt zgâriate / bruscate de călătorii care au bagaje mari şi nu este ok.

Ca exemplu am trei situaţii când am cumpărat bilet CFR online la trenul nr. 12573 pe ruta Bucureşti Nord – Mizil în ziua de 26 august 2017, la trenul nr. 12576 pe ruta Mizil – Bucureşti Nord în ziua de 27 august 2017 şi la trenul nr. 1621 pe ruta Bucureşti Nord – Ucea în ziua de 27 iulie 2017 şi trenul nu a avut spaţiu dedicat.
Mai jos id-urile biletelor:
bilet CFR online ID nr. 1301784
bilet CFR online ID nr. 1442396
bilet CFR online ID nr. 1442430

Am ataşat biletele şi poze.
Mă interesează de ce se întâmpla acest lucru? Se scot vagoanele? Este marcat greşit pe site? Nu se poate remedia situaţia în condiţiile în care există o creştere a numărului de biciclişti în România şi ar trebui să se încurajeze acest trend sănătos aşa cum se întâmplă în orice ţară civilizată?

O zi bună şi aştept un răspuns,

Andreea Balbarau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.