in sfarsit … Fifi

De multa vreme imi doresc un rottweiler pe care sa-l cheme Fifi. Nu este cel mai potrivit nume pentru un caine de talie mare, mai ales pentru o blandete luptatoare, dar sunt sigura ca l-ar purta foarte fericit. Din ce stiu eu cainii te iubesc asa, mai neconditionat. Altfel ar fi grav, mai ales daca ii strigi Fifi.
Cum in 32 de metri patrati este cam greut sa ai grija cum trebuie de un Fifi coltos, visul meu mai are de asteptat pana voi sta la casa. Fapt pentru care am incercat sa botez dar fara sanse reale de succes cainii, pisicile, papagalii, si alte animale de companie functie de ce isi mai iau cunoscutii. Am fost refuzata politicos pana cand….
Il mai stiti pe Bilica the fish? Eh, a murit saracu… si a lasat in urma o prietena neconsolata, pe Perluta. Bine, eu cred ca si Perluta a murit da’ nu mi-a mai zis fratelo. Perluta generatia 2011 e mai babana si mai portocalie nu silfida, roza si delicata cum o stiam eu.

Cert este ca Perlutei i s-a adus o prietena cam albastrie, cu care, din pacate, se bate parte-n parte. Mai bine zis o cam bate. De aceea se uita una la alta din doua borcane diferite ce troneaza la mine in bucatarie. Stapanul de drept e plecat la distractiune si sunt loctiitor de spalator borcane si hranit pesti.
Merit felicitari, am reusit. Sunt nasa de botez, iar Fifi se uita la mine dintr-un borcan, cu doi ochi beliti si agitandu-se doar cum ma vede. Cred ca de emotie.

8 thoughts on “in sfarsit … Fifi”

  1. Eu ma gandeam candva sa-mi iau un rottweiler si sa-l botez Grivei :p, ca Azorel, e luat numele :)).
    Desigur asta nu se va intampla prea curand, pentru ca inca locuiesc la bloc, intr-un apartament micut.

  2. :))) Lista poate continua cu rama Fifi, musculita Fifi….numa’ sa nu-i spui vreodata la cutzu’ ce ti-l doresti cate Fifi au fost inainte :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.